PIZZA XPRESSEN KøGE VORDINGBORGVEJ

Recentreview


4 stjerner ud af 2479 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Xpressen Køge Vordingborgvej. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 jun 2024 at 20:32 Ellers god .. går for lang tid med og levere
20 jun 2024 at 20:48 Lækre pizzaer
18 jun 2024 at 20:38 Da de køre leveringer flere steder når maden og blive kold
12 jun 2024 at 22:54 Hurtig levering og en fantastisk god pizza
11 jun 2024 at 22:32 Perfekt
5 jun 2024 at 19:31 Burger var tør, og kostede 72 kroner for nærmest intet Pomfritter kedelige og mærkelig grumset konsistens
5 jun 2024 at 13:03 Budet kunne kun forstå engelsk og kunne forstå mig da jeg , på engelsk, forklarede ham at jeg skulle have bytte penge tilbage. Min order kostede 178 kr og jeg betalte med 180 kr som jeg have angivet da jeg bestilte den online.
3 jun 2024 at 22:07 Skulle efter hjemmeside leveres på 58 min. Der er 100 min.
3 jun 2024 at 20:12 Blev leveret en halv time sener end de skrev. 1 time og 30 min, tog det og levere. Maden var derfor halv kold.
3 jun 2024 at 20:08 Bestilte min mad omkring kl.18, da klokken var 19:15 ringede jeg til restauranten, og buddet var lige kørt. Super trist de kun skal have 1 stjerne idag, normalt sidder det lige i skabet
30 maj 2024 at 22:06 Altid god mad og god service